Бившата половинка на Благой Георгиев и негова единствена официална съпруга се е

...
Бившата половинка на Благой Георгиев и негова единствена официална съпруга се е
Коментари Харесай

Синът на Благо Джийзъса не го помни, нарича друг мъж „татко“

Бившата половинка на Благой Георгиев и негова единствена публична брачна половинка се е омъжила наново, написа Show.bg. Есмер Омерова е споделила „ Да “ на годеника си Макс Давидов, с който заживя малко след раздялата си с Джизъса.

Есмер вече се подписва като Давидова-Омерова в обществените мрежи, само че по този начин и не разгласява фотоси от формалното събитие. Според осведомени венчавката се е състояла това лято, в стеснен кръг и надалеч по-скромно, спрямо обилната вакханалия, която спретнаха с Благо преди 6 години.

Най-развълнуван от огромното събитие бил синът на Джизъса от Есмер. Малкият Елай не помни биологичния си татко и откогато е проговорил, назовава Макс „ тати “.

Не е ясно дали самият Георгиев е правил опити да се свърже с Есмер и да види сина си и поддържа ли някакви връзки с майка му.

Припомняме, че Благо има още три деца, освен Елай – две от връзката си с Христина Витанова и едно от актуалната си избраница Златка Райкова. Бившият футболист постоянно се вижда с Йоана и Давид и дружно с природеното си братче Благо-младши и Златка вървят по почивки.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР